Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren

Retour
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Voordat u uw retour kan opsturen dient u deze eerst aan te melden via het retourformulier.

Let bij het retourneren van uw bestelling dat uw retourzending aan de volgende eisen voldoet:

 • Het product zit in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking
 • Het product is compleet
 • Eventuele actie of gratis cadeau ook mee retour
 • Combi-deals kunnen alleen in zijn geheel worden geretourneerd. Hier kunnen geen losse artikelen van worden teruggezonden. 

Terugboeking bedrag
Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet uw eventuele betaalverplichting. U zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heeft u de bestelling vooraf met iDEAL betaald, dan storten wij dit zo snel mogelijk terug. Als u de gehele bestelling retour stuurt, vervallen de verzendkosten. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u ons heeft betaald. Met uitzondering van crypto’s. U dient dan een IBAN aan ons door te geven.

In het algemeen geldt dat we het aankoopbedrag uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding, restitueren. Ontbinding ontstaat vanaf het moment dat u ons op de hoogte hebt gebracht van het herroepen van de aankoop.

Let op! De volgende artikelen kunnen, in verband met hygiëne, niet geretourneerd worden (dit is wettelijk zo bepaald):

 • Pruiken
 • Strings
 • Slips
 • Catsuits
 • Panty’s en kousen
 • Tepelpompjes
 • Tepelversiering
 • Lingerie
 • Kostuums

Deze artikelen kunnen enkel geretourneerd worden wanneer het artikel defect blijkt te zijn. Defecten dienen binnen 30 dagen na ontvangst bij Pink Play te worden gemeld. Dit kunt u doen door middel van ons retourformulier.

Herroepingsrecht
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Pink play geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pinkplay.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen enkele dagen na aanmelding van uw retour terugstorten als het product al in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@pinkplay.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. Na ontvangst en controle van uw artikel, sturen wij het vervangende product binnen 3 werkdagen naar u op.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.
Whatsapp: 06-15447195

Bedenktijd
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pinkplay.eu. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen enkele werkdagen na aanmelding van uw retour terugstorten als het product in goede orde retour ontvangen is.

Verzegelde producten
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@Pinkplay.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen enkele werkdagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product al in goede orde retour ontvangen is.

Annulering van u bestelling
Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden, op voorwaarde dat deze bestelling nog niet is verzonden. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvang u van Pink play een verzendbevestiging. Wilt u uw bestelling annuleren nadat u een orderbevestiging hebt gehad? Beantwoord dan uw orderbevestiging, neem telefonisch contact (06-15447195) met ons op of vul het retourformulier in. 

Let op: Lees voordat u iets terugstuurt de bovenstaande voorwaarden en uitzonderingen goed. Retourzendingen die vallen onder de uitzonderingen kan Pink play niet vergoeden. Daarbij rekenen we verzendkosten wanneer u deze artikelen weer terug wilt. 

 

Volg onze socials

Shopping cart

Vandaag besteld is morgen plezier

Sign in

No account yet?

Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest linkedin
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account