Retour betaling

Retour betalingen

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

Terugboeking bedrag

Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet uw eventuele betaalverplichting. U zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heeft u de bestelling vooraf met iDEAL betaald, dan storten wij dit zo snel mogelijk terug. Als u de gehele bestelling retour stuurt, vervallen de verzendkosten. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u ons heeft betaald met uitzondering op crypto betalingen.

In het algemeen geldt dat we het aankoopbedrag uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding, restitueren. Ontbinding ontstaat vanaf het moment dat u ons op de hoogte hebt gebracht van het herroepen van de aankoop

Informatie

Volg onze socials

Shopping cart

Vandaag besteld is morgen plezier

Sign in

No account yet?

Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest linkedin
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account